The power of many

recruiting@next-kraftwerke.de +49 221 82 00 85 0
Informatie over het dagelijkse werk bij Next Kraftwerke

Werken bij Next Kraftwerke

Next Kraftwerke is een gestaag groeiend technologiebedrijf dat innovatieve diensten aanbiedt op het gebied van duurzame energie. Als exploitant van een van de grootste Virtual Power Plants (VPP) in Europa is ons doel de markt- en systeemintegratie van hernieuwbare energieën.

Sinds onze oprichting in 2009 is Next Kraftwerke uitgegroeid tot een internationale energiedienstverlener met meer dan 200 medewerkers. Naast ons hoofdkantoor in Keulen hebben wij dochterondernemingen en joint ventures in Oostenrijk, België, Frankrijk, Italië, Polen, Zwitserland en Japan. Ook in de toekomst zullen wij wereldwijd blijven groeien.

In contact komen

Bedrijfscultuur

Onze twee directeuren Hendrik (Sämisch) en Jochen (Schwill), die eerder samen onderzoek deden aan het Instituut voor Energie-Economie (EWI) van de Universiteit van Keulen, richtten in 2009 Next Kraftwerke GmbH op. Next Kraftwerke is het resultaat van dit onderzoekswerk. Deze onderzoeksgerichte en nieuwsgierige houding hebben wij behouden en maakt nog steeds deel uit van het dagelijkse werkleven bij Next Kraftwerke. Wij gaan bewust uit van een vlakke hiërarchie en een open-deurenbeleid is meer dan hedendaagse lippendienst. Voor ons zijn discussie op gelijkwaardige basis en de mogelijkheid om over de afdelingen heen  betrokken te raken vanzelfsprekend. Juist deze cultuur stelt ons in staat om belangrijke impulsen en ideeën te ontwikkelen en te implementeren in de productontwikkeling en in de dagelijkse leiding van het bedrijf. Wij geloven dat het toestaan en zelfs aanmoedigen van toewijding en persoonlijk initiatief leidt tot uitstekende resultaten.

Medewerkers van Next Kraftwerke sporten samen

Wie we zijn

Wij organiseren projecten op een soepele  manier in innovatieve teams en zorgen daardoor voor een inspirerende werksfeer.

We gebruiken de Atlassian stack (Jira en Confluence) voor de organisatie van ons werk.

Samenwerken om onze doelen te bereiken is belangrijk voor ons. The Power of Many is niet alleen onze slogan, maar ook een geleefde realiteit binnen het bedrijf.

Eigen initiatief en ambitie om buiten de gebaande paden te denken zijn welkom.

Wij hechten waarde aan open communicatie en een vlakke hiërarchie.

Kirsten Lena Kitzmann is Head of HR at Next Kraftwerke.

Contacteer ons

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via mail.