Wij werven aan

Next Kraftwerke Benelux is een start-up, opgericht eind 2014 als een joint venture met Next Kraftwerke GmbH in Duitsland. Wij bieden innovatieve diensten op het gebied van hernieuwbare energiebronnen, smart grids, elektriciteitshandel en regelvermogen met een virtuele energiecentrale. Ons doel is om bij te dragen tot een elektriciteitssysteem dat 100% hernieuwbaar is. Sinds de oprichting zijn wij een succesvolle speler op de Benelux markt met een portefeuille van elektriciteitsproducenten en - afnemers. Wij zijn een klein team met hoge expertise en zijn nu op zoek naar een snelle uitbreiding van onze activiteiten. Onze joint venture partner in Duitsland baat één van de grootste virtuele energiecentrales in Europa uit en is momenteel actief in verschillende Europese landen.

Vacatures

  • Account Manager (full-time)

    We zijn momenteel op zoek naar een account manager om het Benelux team voor de sales activiteiten in Nederland te ondersteunen. Interesse? Bekijk snel onze vacature via onderstaande link.


  • Sales Manager (full-time)

    We zijn momenteel op zoek naar een sales manager om het Benelux team voor de sales activiteiten in Nederland te ondersteunen. Interesse? Bekijk snel onze vacature via onderstaande link.