Over ons

VPP Uitbater & Power Trader

Next Kraftwerke is sinds 2014 in de Benelux actief. Next Kraftwerke baat hier de Next Pool, onze Virtuele Energiecentrale, uit. Deze combineert vraagrespons met flexibele energieopwekking en biedt flexibiliteitsdiensten aan op alle relevante markten. Onze Next Pool in Nederland verbindt en bundelt decentrale hernieuwbare productieeenheden, kleinere warmtekrachtcentrales, kleinschalige energiecentrales en flexibile vraagprocessen bij industriele klanten. In Nederland levert Next Kraftwerke bijvoorbeeld systeemdiensten (zoals noodvermogen) aan Tennet, verhandelt hernieuwbare energie (zoals energie uit zonne-energieparken) op de elektriciteitsmarkten in het kader van het SDE+ schema, of neemt de programmaverantwoordelijkheid op zich voor klanten. 


Dankzij onze slimme algoritmes en onze marktervaring valoriseren wij uw flexibiliteit en energie op alle relevante markten: de reservemarkten, de onbalansmarkten, en de korte- en lange-termijn energiemarkten. Op deze manier helpen we u om extra inkomsten te genereren voor uw productie-eenheid, of om de kosten van uw verbruik gevoelig te reduceren.

Next Krafwerke Belgium CEO's Paul Kreutzkamp en Jan Dedecker
"We geloven dat de volledige elektriciteitsvoorziening hernieuwbaar kan zijn tegen 2050. Wij streven dit doel na door te denken in termen van bits en watts. Door gebruik te maken van de kracht van digitalisatie, netwerken we duizenden eletriciteitsproducenten, -verbruikers, en opslageenheden, om ze op de markt te brengen met de hulp van onze power trading ervaring. In het huidige energielandschap kunnen zelfs kleine installaties een belangrijke rol spelen, wat leidt tot een democratisering van de de energiesector.

Jan de Decker & Paul Kreutzkamp, founders en CEO's van Next Kraftwerke Netherlands

Feiten en cijfers

Over de Next Pool, onze virtuele energiecentrale

139
 
Medewerkers
Group
7
 
Bedrijfslocaties
Group
283
m Euro 
Omzet
Group (2016)
5477
 
Eenheden
Next Pool
4583
MW 
Geaggregeerd Vemogen
Next Pool
2009
 
Oprichting
Next Pool

Video

Zo werkt het

Milestones

De Next Kraftwerke-Groep is actief in alle vier de balanceringszones van Duitsland breidt zich momenteel uit naar Oostenrijk (2014), België (2014), Frankrijk (2015), Nederland (2016), Polen (2016), Zwitserland (2017) en Italië (2017).

de ontwikkeling van Next Pool Portfolio

Our partners

Beschikbare markten Aandeelhouders
Beschikbare markten

Aandeelhouders

Contact

Vragen?

Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag verder. U kan ons telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op  +32 (0) 2 342 02 68. Of via email op info[at]next-kraftwerke.nl